30 vuotta takana: "Rakennuskiiloista se lähti"

30 vuotta takana: "Rakennuskiiloista se lähti"

Blogi
Kiilax oy
15.03.22 14:22:08

Kiilax Oy:lla on mittarissa tänään 29 vuotta. Ensi vuonna juhlitaankin jo pyöreitä! Kuinka kauan sinä olet tuntenut yrityksen? Tiedätkö kuinka laaja tuotevalikoima meiltä löytyykään? Oletko mahdollisesti ollut töissä aikojen saatossa meillä?

Kuinka meistä tuli Kiilax?

Tässä kohtaa onkin hyvä hetki muistella mistä kaikki saikaan alkunsa. Hypätään vuoteen 1993 ja Hammaslahdelle Pirisen autotalliin. Pienistä, mutta kuitenkin niin suurista kuin kiilat sai yritys alkunsa. Tokihan tuotevalikoimasta löytyi myös vanerit ja sahauspalvelu.

Vuosien mittaan uusia innovaatioita on tullut mm. vaneriset porrassuojat, pika-asennettavat tarkastusluukut, magneettiluukut ja puolapuita lisäosineen sekä suuren suosion saaneet metalliset ilmalämpöpumpun suojakotelot. Myös toimitilat ovat muuttaneet autotallista isompiin tiloihin. Nykyset Salpakankaan tilat sijaitsevat Levytiellä (pääpaikka) ja lisäksi tuotanto- ja varastotiloja on nykyisin myös Helatiellä. Erilaisia sahoja ja työstökoneita on tullut toimintaan lisää ja sen myötä myös CNC-työstöt ja niiden tuomat uudet mahdollisuudet ovat olleet toiminnassa jo useamman vuoden ajan. Viimeisin hankinta on uusi reunalistoituskone, jolla voimme listoittaa mm. melamiini- ja laminaattipintaiset levyt. Huhtikuun lopussa meillä on asennuksessa on uusi 5-akselin CNC-työstökeskus joka mahdollistaa entistä vaativampien työstöjen tekemisen.

Vuodet vierii ja aika uusille tuulille lähenee

Viimeiseen pariin vuoteen on tapahtunut mm. omistajanvaihto, nimenmuutos ja toiminnan kehittämistä entistä parempaan suuntaan. Jouni Kontkanen kumppaneineen osti yrityksen vuonna 2020. Uuden omistaja nelikon myötä yrityksen toimintaa on nostettu entistä korkeammalle tasolle.

Viime vuonna kova työmme palkittiin ISO- ja PEFC-sertifikaatilla (ISO 9001, 14001 ja 45001, PEFC2002:2013) ja hiilineutraalina yrityksenä. Tuotekehitys ja innovointi ovat suuressa roolissa arjessamme. Haluamme palvella asiakkaitamme entistäkin laajemmalla tuotetarjonnalla. Vuoden vaihteessa starttasi uutena tuoteryhmänä Kiilax Keittiöt, joka on saanut hyvän vastaanoton asiakaskunnassamme.

Tämän päivän Kiilax tuotevalikoimasta löytyy mm. levytuotteet, tarkastusluukut, kiilat, ilmalämpöpumpun suojakotelot, porrassuojat ja kiintokalusteet, unohtamatta sahaus- ja CNC- työstöpalveluita.

Kiilax, askeleen edellä!

Angebotsanfrage