Kiilax Oy

Me Kiilaxilla

Askeleen edellä yli 30 vuotta!

Innovatiiviset tuotteet

Kiilax-tuotteet ovat Suomessa valmistettuja, patentoituja, laadukkaita ja helppokäyttöisiä komponentteja niin yksityisten rakentajien, suurten rakennusliikkeiden kuin rautakauppaketjujenkin tarpeisiin.

Tuoteperheemme kattaa valikoiman erilaisia tarkastusluukkuja, tyyppihyväksyttyjä paloluukkuja, kiiloja, porrassuojia, ilmalämpöpumpun suojakoteloita ja katoksia sekä kodin kiintokalusteita. Olemme myös levytuotteiden erikoisliike, joka paloittelee ja työstää levytuotteet tarpeidesi mukaan.

Kiilax Oy on perustettu vuonna 1993. Toimitilamme sijaitsevat Joensuussa.

Askeleen edellä!

Palvelemme ja toimitamme tuotteita aina yksityisasiakkaista suurimpiin rakennusliikkeisiin ja valtakunnallisiin rautakauppaketjuihin.

Olemme osa Bergman & Bevingiä, vuonna 1906 perustettua ruotsalaista pörssiyhtiökonsernia, joka ostaa ja kehittää johtavia yrityksiä pysyvällä omistajuudella. Konsernin itsenäiset yritykset toimivat omilla erikoisalueillaan, joissa ne tarjoavat lisäarvoa tuottavia ratkaisuja teollisuus- ja rakennusasiakkaille.

B & B on noteerattu Tukholman Nasdaq-pörssissä. Yhtiöllä on palveluksessa noin 1 300 työntekijää ja liikevaihto on noin 5 miljardia Ruotsin kruunua. Konserniin kuuluu noin 20 yritystä, jotka toimivat yli 25 maassa.

Jouni Kontkanen Kiilax

Vastuullinen

Olemme siirtyneet Kiilaxissa kohti laajempaan vastuullisuusajattelua. Meille se tarkoittaa ympäristöarvojen ohessa yhteiskunnallista vastuuta, toiminnan läpinäkyvyyttä, organisaation hyvinvointia ja turvallisuutta.

Strategiamme on kasvaa kannattavasti, ja sille on paremmat edellytykset kun perusta on kunnossa, sanoo toimitusjohtaja Jouni Kontkanen.

Alan ykkönen

Alan ykkönen

Kiilax on kasvuhakuinen, innovatiivinen ja laadukas rakennustuotteiden tuotetehdas.

Tavoitteena on olla asiakkaiden ensisijainen valinta. Pyrimme olemaan haluttu yhteistyökumppani, jolla on tyytyväiset asiakkaat, toimittajat sekä sitoutunut henkilökunta.

Kehitämme jatkuvasti pitkäikäisempiä tuotteita ja päivittäisessä toiminnassa teemme vastuullisia hankintoja sekä minimoimme ympäristövaikutuksemme.

Kiilaxin innovaatiot ovat työtä nopeuttavia ja helpottavia ratkaisuja niin ammattimaisille, kuin yksityisille rakentajille.

Hyvien tyyppien kanssa on mukavaa tehdä töitä ja rakentaa uutta

“Tuote on hyvännäköinen ja se on helppo ja nopea asentaa. Nopeus on valttia, kun satoja luukkuja asennetaan tuntityönä. 15 minuutin säästöllä per luukku on tämän kokoisessa kohteessa iso merkitys. Kiilaxin tarkastusluukut käyvät tähän ajatukseen loistavasti. Ne ovat huomaamattomia eivätkä riko suunniteltua ulkonäköä.”

Hausia Oy
Hausia Oy
|
Pyry Hänninen työnjohtaja, rakennusmestari

"Tällä firmalla on paras logistiikka. Iltapäivällä tehty tilaus perillä jo seuraavana aamuna."

Jälleenmyyjä
|
Länsi-Suomi

"Meillä henkilöstö oli toivonut kehoa aktivoivia välineitä, niin tuumattiin, että siistin näköiset puolapuut leuanvetotangolla varustettuna sopivat toimistoon, eivätkä vie sen ihmeemmin tilaa. Roikkuminen "puussa" tekee hyvää ihmiselle, joka pääasiassa naputtaa tietokoneella. Puiset harjanvarret ja Kiilaxin puolapuut 💕"

Markkinointitoimisto Tovari
Markkinointitoimisto Tovari
|
Joona Kotilainen Yrittäjä

"Kiilaxin magneettikiinnikkeiset luukut ovat monikäyttöisiä ja nopeita asentaa. Ja hankalampiin paikkoihin on saatavilla L-kiinnikkeitä, jotka saa asennettua paikoilleen samalla tapaa yhtä huomaamattomasti kuin vakiokiinnikkeetkin."

Marvea oy
Marvea oy
|
Mari Hämälainen työnjohtaja

"Hyväksi havaittuja ja huolella tehtyjä tukevia katoksia. Materiaali on rehellistä teräslevyä eikä mitään notkuvaa peltiä tai halkeilevaa muovia. Toimii ja kestää myös näissä pohjoisen olosuhteissa!" (Kiilax ilmalämpöpumpun suojakatokset)

Yrittäjä, Enontekiö
|
Mika Arjanne

"Niin huippu palvelu että tekis mieli käydä vaikka ei ois asiaakaan"

Joensuu
|
Elina Surakka

"Kiilaxilla erinomaisen hyvää, asiantuntevaa, nopeaa ja ystävällistä palvelua! Täällä homma pelittää!"

Joensuu
|
Eija Asikainen

"Hyvä palvelu!"

Polvijärvi/Kodinnikkari palvelu
|
Harri Mononen

MEIDÄT LÖYDÄT

Pohjois-Karjala, Suomi

Levytie 1, 80100 Joensuu

TUEMME

Haluamme tukea nuoria menestymään, ja kannustamme harrastuksen parissa yhä parempiin suorituksiin:

Katajabasket | https://www.katajabasket.fi/Joensuun maila | https://www.joensuunmaila.fi/Karelia golf | https://kareliagolf.fi/FC Hertta | https://www.fchertta.fi/Josba | http://josba.fiLeba96 | http://www.leba96.fiJoKP | https://joensuunkiekkopojat.fi
Pyydä tarjous