Keittiö

Keittiö

Keittiö on kodin sydän.

Hyvin suunniteltu ja laadukkaasti valmistettu keittiö on toimiva kokonaisuus, joka helpottaa ja nopeuttaa kodin askareissa.

Me Kiilax Keittiöillä tarjoamme asiakkaillemme yksilöllisen palvelukokonaisuuden kalustesuunnittelusta lähtien. Kasaamme kalusteet itse Joensuussa ja toimitamme ne aina asennusvalmiina sekä tarvittaessa myös asennettuina.

Valikoimastamme löydät laajan valikoiman kalusteovia, erilaisia tasoja sekä altaita ja vetimiä. Aina keittiö ei vaadi täydellistä remonttia. Uutta ilmettä saa helposti myös pelkästään kalusteovien, vetimien tai tasojen vaihdolla. Toteutamme toiveesi, oli sitten mielessäsi pieni pintaremontti tai kokonaan uusi keittiö.

Kalusteillamme on Avainlippu-tunnus, joka tarkoittaa, että valitsemalla meidät voit olla varma kalusteidesi suomalaisesta alkuperästä ja tuet samalla suomalaista työtä.

Osaava henkilökunta ja omat tuotantotilamme takaavat meille myös erikoisten ja erikoismittaisten kalusteiden tuotannon. Voimme siis toteuttaa villeimmätkin keittiöhaaveesi.

Valmistamme suureen suosioon nousseita aamiaiskaappeja mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaan. Aamiaiskaapin avulla voit piilottaa keittiöstäsi pienet kodinkoneet ja muut tarpeelliset tarvikkeet, jotka muuten veisivät laskutilaa.

Onko toiveissasi helppokäyttöinen laadukas keittiö, joka on myös tyylikäs ja juuri sinun tarpeisiisi sopiva? Jos vastasit kyllä,

Ota yhteyttä myyntiin
Pyydä tarjous