Kylpyhuone

Kylpyhuone

Nykyaikainen kylpyhuone on muutakin kuin vain peseytymiseen käytetty tila. Kylpyhuoneelta toivotaan harmoniaa, jota voidaan käyttää hemmotteluun ja palautumiseen arjen kiireistä. Kylpyhuoneen tunnelmaan voidaankin vaikuttaa paljon kalusteilla, väreillä ja valaistuksella.

Me Kiilax Keittiöillä valmistamme kylpyhuonekalusteesi mittatilaustyönä toiveidesi mukaan. Ovet, tasot, altaat ja peilit on valittavissasi laajasta valikoimastamme. Valikoimastamme löydät myös varmasti mieleisesi altaan, halusit sen sitten kalusteeseen tai tason päälle. Materiaaleina valittavissasi on valumarmori, teräs ja posliini. Valumarmorialtaita on saatavilla erikoismittaisina sinun toiveidesi mukaan. Kylpyhuoneen tunnelman viimeistelee huoneeseen sopiva peili tai peilikaappi.

Toimittajamme Otsosonin kylpyhuonemallisto on suunniteltu juuri suomalaisten kylpyhuoneiden tarpeet huomioiden ja tuotteet toimitetaan Otsosonin varastolta Outokummusta. Kasaamme kalusteet itse Joensuussa ja toimitamme ne aina asennusvalmiina sekä tarvittaessa myös asennettuina.

Ota yhteyttä myyntiin
Pyydä tarjous