Bergman & Beving x Kiilax
Kiilax oy
23.02.23 15:00:00

Tiedote 23.2.2023

Arvoisa yhteistyökumppanimme,

Bergman & Beving on tänään ostanut 75 % osuuden Kiilax Oy:n osakekannasta. Olemme kasvanut voimakkaasti viimeisien vuosien aikana ja tulleet tilanteeseen, että ajatus ”hartioiden leventämisestä” on todettu parhaimmaksi vaihtoehdoksi asetettujen kasvutavoitteiden saavuttamiseksi. Bergman & Bevingin ja meidän strategiamme ja arvot tukevat yhdessä toisiaan näihin tavoitteisiin pääsemisessä. Visiomme on olla haluttu ja tunnettu rakennustuote brändi, niin Suomessa kuin pohjoismaissa.

Kauppa vahvistaa Kiilaxin kasvustrategiaa erityisesti viennissä. Kiilax liittyy Bergman & Bevingin rakennustuote divisioonaan.

Bergman & Beving on vuonna 1906 perustettu ruotsalainen pörssikonserni, joka ostaa ja kehittää johtavia yrityksiä pysyvällä omistajuudella. Konsernin itsenäiset yritykset toimivat omilla erikoisalueillaan, joissa ne tarjoavat lisäarvoa tuottavia ratkaisuja teollisuus- ja rakennusasiakkaille. Jokainen yritys toimii suurella vapaudella hajautetun johtamismallin pohjalta, joka on luonut kasvua, kannattavuutta ja kestävää kehitystä yli 100 vuotta. Bergman & Beving on listattu Nasdaq Tukholmassa, sillä on noin 1 300 työntekijää ja noin 500 miljoonan liikevaihto. Konserniin kuuluu noin 20 yritystä, jotka ovat edustettuina yli 25 maassa. Lisätietoja halutessasi saat osoitteesta
bergmanbeving.com.

Lisätietoja:
Jouni Kontkanen, 044 773 0444, [email protected]
toimitusjohtaja, Kiilax Oy

Mats Gullbrandsson, +46 734 408 488, [email protected]
johtaja rakennustuotteet, Bergman & Beving

Blogi

Kiilax Oy

Pyydä tarjous