Keittiö kodinkone arvonta

  Keittiö kodinkone arvonta

  Jokaisen yli 3 000 € tilaukseen johtaneen tarjouspyynnön kesken arvomme Gram-kodinkoneita! Kilpailu voimassa 1.10.-31.12.2022

  ERIKOISMITTAISET

  Saat kaikki kiintokalusteet vakiosta erikoismittaisiin, juuri sinun tarpeiden mukaan.

  OMASTA TUOTANNOSTA

  Kalusteet omasta tuotannosta valmiiksi kasattuina.

  NOPEA TOIMITUS

  Varastovalikoimasta kalusteet jopa viikossa.

  Laminaattitasot varastosta mittaan työstettynä jopa päivässä.

  KODINKONE ARVONTA!

  Arvomme joka kuukausi yhden Gram-kodinkoneen!
  Kilpailu voimassa 1.10.-31.12.2022

  Joulukuun palkintona arvotaan:

  Gram Keittotaso: KKI6564

  • Osallistumisaika 1.10.-31.12.2022 välisenä aikana.
  • Kiintokaluste tilauksen tulee olla arvoltaan yli 3 000 €
  • Arvomme kuukausittain 1 kpl Gram-keittiö kodinkoneita.

  Näin osallistut arvontaan:

  1 . Jätä tarjouspyyntö ja me toimitamme tarjouksen
  2. Vahvista tarjouksemme tilaukseksi, jonka jälkeen olet mukana arvonnassa.

  Säännöt

  Säännöt

  • Kilpailun järjestää: Kiilax Oy | Levytie 1, 80100 Joensuu | y-tunnus: 1485794-5
   Osallistumalla tähän arvontaan sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä ja niihin pohjaten tehtyjä päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta.

  • Palkinnot: Palkinnot arvotaan kampanjan aikana ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi.

  • Osallistuminen: Arvontaan osallistuvat henkilöt, jotka tekevät yli 3 000 € tilauksen kilpailun voimassaolon aikana. Osallistua voivat kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Mikäli emme tavoita voittajaa 7 päivän sisään suoritamme uuden arvonnan.

  • Henkilötietojen käsittely: Kilpailuun osallistuessaan osallistuja myöntää järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä omissa kanavissaan ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Arvonnan yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään voimassa olevan henkilötietolain mukaisesti. Henkilötietoja voidaan hyödyntää markkinoinnissa. Rekisteriseloste.

  • Järjestäjän vastuu: Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainituista palkinnoista. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kyselyyn osallistumiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta ja kuluista, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei missään tilanteessa ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa arvonta ylivoimaisen esteen tai vastaavan tapahtuman johdosta. Järjestäjällä on myös oikeus hylätä sellaiset osallistujat, joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

  Varaa esittelyaika Hennalle

  Varaa esittelyaika Hennalle

  Ajanvarauskalenteriin

  Varaa esittelyaika Tarjalle.

  Varaa esittelyaika Tarjalle.

  Ajanvarauskalenteriin

  Pyydä tarjous