BYGG PRODUKTER

BYGG PRODUKTER

Kiilax-produkter är patenterade, högkvalitativa och lättanvända komponenter tillverkade i Finland för privat, användning, entreprenad och byggvaruhandel.

Kiilax innovationer är lösningar som snabbar på och underlättar arbetet för både professionella och privata byggare.

Ansvarig

Ansvarig

Kiilaxissa on siirrytty pelkästä ympäristöarvojen huomioimisesta kohti laajempaan vastuullisuusajattelua. Se tarkoittaa myös yhteiskunnallista vastuuta, toiminnan läpinäkyvyyttä, organisaation hyvinvointia ja turvallisuutta.

Kiilaxin strategia on kasvaa kannattavasti, ja sille on paremmat edellytykset kun perusta on kunnossa, sanoo toimitusjohtaja Jouni Kontkanen.

Ansvarig

Koldioxid neutral

Koldioxid neutral

Vi satte upp som mål att vi ska vara koldioxidneutrala produktionsmässigt från 2021 och framåt. Och det lyckades vi med.

Koldioxid neutral

Nummer ett i branschen

Nummer ett i branschen

Kiilax är en tillväxtorienterad, innovativ och högkvalitativ byggproduktfabrik.

Nummer ett i branschen

Vi hittar en lösning på ditt problem och vid behov implementerar vi det som ett skräddarsytt jobb.

Feedback från kunderna

“Tuote on hyvännäköinen ja se on helppo ja nopea asentaa. Nopeus on valttia, kun satoja luukkuja asennetaan tuntityönä. 15 minuutin säästöllä per luukku on tämän kokoisessa kohteessa iso merkitys. Kiilaxin tarkastusluukut käyvät tähän ajatukseen loistavasti. Ne ovat huomaamattomia eivätkä riko suunniteltua ulkonäköä.”

Hausia Oy
Hausia Oy
|
Pyry Hänninen työnjohtaja, rakennusmestari

"Meillä henkilöstö oli toivonut kehoa aktivoivia välineitä, niin tuumattiin, että siistin näköiset puolapuut leuanvetotangolla varustettuna sopivat toimistoon, eivätkä vie sen ihmeemmin tilaa. Roikkuminen "puussa" tekee hyvää ihmiselle, joka pääasiassa naputtaa tietokoneella. Puiset harjanvarret ja Kiilaxin puolapuut 💕"

Markkinointitoimisto Tovari
Markkinointitoimisto Tovari
|
Joona Kotilainen Yrittäjä

"Kiilaxin magneettikiinnikkeiset luukut ovat monikäyttöisiä ja nopeita asentaa. Ja hankalampiin paikkoihin on saatavilla L-kiinnikkeitä, jotka saa asennettua paikoilleen samalla tapaa yhtä huomaamattomasti kuin vakiokiinnikkeetkin."

Marvea oy
Marvea oy
|
Mari Hämälainen työnjohtaja
Be om offert