Jouni Kontkanen Kiilax

Ansvarig

Olemme siirtyneet Kiilaxissa kohti laajempaan vastuullisuusajattelua. Meille se tarkoittaa ympäristöarvojen ohessa yhteiskunnallista vastuuta, toiminnan läpinäkyvyyttä, organisaation hyvinvointia ja turvallisuutta.

Strategiamme on kasvaa kannattavasti, ja sille on paremmat edellytykset kun perusta on kunnossa, sanoo toimitusjohtaja Jouni Kontkanen.

Nummer ett i branschen

Nummer ett i branschen

Kiilax är en tillväxtorienterad, innovativ och högkvalitativ byggproduktfabrik.

Vi hittar en lösning på ditt problem och vid behov implementerar vi det som ett skräddarsytt jobb.

Kiilax innovationer är lösningar som snabbar på och underlättar arbetet för både professionella och privata byggare.

Feedback från kunderna

“Tuote on hyvännäköinen ja se on helppo ja nopea asentaa. Nopeus on valttia, kun satoja luukkuja asennetaan tuntityönä. 15 minuutin säästöllä per luukku on tämän kokoisessa kohteessa iso merkitys. Kiilaxin tarkastusluukut käyvät tähän ajatukseen loistavasti. Ne ovat huomaamattomia eivätkä riko suunniteltua ulkonäköä.”

Hausia Oy
Hausia Oy
|
Pyry Hänninen työnjohtaja, rakennusmestari

"Meillä henkilöstö oli toivonut kehoa aktivoivia välineitä, niin tuumattiin, että siistin näköiset puolapuut leuanvetotangolla varustettuna sopivat toimistoon, eivätkä vie sen ihmeemmin tilaa. Roikkuminen "puussa" tekee hyvää ihmiselle, joka pääasiassa naputtaa tietokoneella. Puiset harjanvarret ja Kiilaxin puolapuut 💕"

Markkinointitoimisto Tovari
Markkinointitoimisto Tovari
|
Joona Kotilainen Yrittäjä

"Kiilaxin magneettikiinnikkeiset luukut ovat monikäyttöisiä ja nopeita asentaa. Ja hankalampiin paikkoihin on saatavilla L-kiinnikkeitä, jotka saa asennettua paikoilleen samalla tapaa yhtä huomaamattomasti kuin vakiokiinnikkeetkin."

Marvea oy
Marvea oy
|
Mari Hämälainen työnjohtaja
Be om offert