Kerto-katteet

Kerto-katteet

Kerto-Kate on rakennuskäyttöön tarkoitettu Kerto® LVL levy, joka on suunniteltu käytettäväksi kattojen vedeneristeen aluslevynä.

Kerto-Kate on rakennuskäyttöön tarkoitettu Kerto® LVL levy, joka on suunniteltu käytettäväksi kattojen vedeneristeen aluslevynä. Levy on kauttaaltaan suojakäsitelty ja pontattu pitkiltä sivuilta. Suojakäsittely vähentää levyn homehtumisen ja sinistymisen riskiä rakentamisen aikana. Kerto-Kate on lujuus- ja jäykkyysominaisuuksiltaan erinomainen vedeneristeen alusrakenne. Levy on kevyt, joten sen asentaminen on helppoa perinteisin työkaluin. Kokonaistyöajassa ja kustannuksissa saadaan säästöä, koska tuotteen menekki on helppo laskea tarkasti. 15 mm paksu Kerto-Kate asennetaan 900 mm välein olevien kattokannattajien varaan. Kerto-Katetta valmistetaan myös 18 mm paksuisena.

Levy on kauttaaltaan suojakäsitelty ja pontattu pitkiltä sivuilta. Suojakäsittely vähentää levyn homehtumisen ja sinistymisen riskiä rakentamisen aikana.
Kerto-Katteen materiaalina on lujuuslajitellut Kerto® LVL -viilut, jotka liimataan ristikkäin. Pintaviilujen syynsuunta on levyn pituussuuntaan.

Ota yhteyttä myyntiin

15 x 1200 x 2700 mm
18 x 1200 x 2700 mm

Kerto-Katteen levykoot ovat 2400/2700/3600 mm x 1200 mm (ensimmäinen mitta on pintaviilun syiden suuntainen). Muita levykokoja on saatavana tilauksesta. Kerto-Kate soveltuu myös jäykistävien kattojen, seinien ja lattioiden kantavaksi aluslevyksi. Seinissä levyä käytetään pintalevyn alustana antamaan seinille mekaanista kestävyyttä.

Pyydä tarjous