Företaget

Vi på Kiilax

Ett steg före!

Ett steg före!

En innovativ pionjär för byddnadsindustrin

Kiilax Oy är ett företag som grundades 1993. Vi är belägna i Joensuu. Vi har den Finska Nyckelflaggan!

Kiilax-produkter är tillverkade i Finland. De är patenterade, högkvalitativa och lättanvända komponenter för privatpersoner, stora byggföretag och järnhandelskedjor. Produktfamiljen innehåller ett omfattande sortiment av olika inspektionsluckor, typgodkända brandluckor, kilar och trappskydd. Vi är även specialiserade inom skivmaterial, som vi skär och bearbetar enligt dina behov.

Kiilax är en del av Bergman & Beving, en svensk börsnoterad företagsgrupp, grundad 1906, med omfattande erfarenhet av att förvärva och utveckla ledande nischade företag med en långsiktig ägarstrategi. B&B är noterat på Nasdaq Stockholm, har cirka 1 300 anställda och en omsättning på cirka 5 miljarder kronor. Koncernen består av ett 20-tal bolag med närvaro i över 25 länder.

Jouni Kontkanen Kiilax

Ansvarig

Olemme siirtyneet Kiilaxissa kohti laajempaan vastuullisuusajattelua. Meille se tarkoittaa ympäristöarvojen ohessa yhteiskunnallista vastuuta, toiminnan läpinäkyvyyttä, organisaation hyvinvointia ja turvallisuutta.

Strategiamme on kasvaa kannattavasti, ja sille on paremmat edellytykset kun perusta on kunnossa, sanoo toimitusjohtaja Jouni Kontkanen.

Nummer ett i branschen

Nummer ett i branschen

Kiilax är en tillväxtorienterad, innovativ och högkvalitativ byggproduktfabrik.

Kiilax innovationer är lösningar som snabbar på och underlättar arbetet för både professionella och privata byggare.

Feedback från kunderna

“Tuote on hyvännäköinen ja se on helppo ja nopea asentaa. Nopeus on valttia, kun satoja luukkuja asennetaan tuntityönä. 15 minuutin säästöllä per luukku on tämän kokoisessa kohteessa iso merkitys. Kiilaxin tarkastusluukut käyvät tähän ajatukseen loistavasti. Ne ovat huomaamattomia eivätkä riko suunniteltua ulkonäköä.”

Hausia Oy
Hausia Oy
|
Pyry Hänninen työnjohtaja, rakennusmestari

"Meillä henkilöstö oli toivonut kehoa aktivoivia välineitä, niin tuumattiin, että siistin näköiset puolapuut leuanvetotangolla varustettuna sopivat toimistoon, eivätkä vie sen ihmeemmin tilaa. Roikkuminen "puussa" tekee hyvää ihmiselle, joka pääasiassa naputtaa tietokoneella. Puiset harjanvarret ja Kiilaxin puolapuut 💕"

Markkinointitoimisto Tovari
Markkinointitoimisto Tovari
|
Joona Kotilainen Yrittäjä

"Kiilaxin magneettikiinnikkeiset luukut ovat monikäyttöisiä ja nopeita asentaa. Ja hankalampiin paikkoihin on saatavilla L-kiinnikkeitä, jotka saa asennettua paikoilleen samalla tapaa yhtä huomaamattomasti kuin vakiokiinnikkeetkin."

Marvea oy
Marvea oy
|
Mari Hämälainen työnjohtaja

"Hyväksi havaittuja ja huolella tehtyjä tukevia katoksia. Materiaali on rehellistä teräslevyä eikä mitään notkuvaa peltiä tai halkeilevaa muovia. Toimii ja kestää myös näissä pohjoisen olosuhteissa!" (Kiilax ilmalämpöpumpun suojakatokset)

Yrittäjä, Enontekiö
|
Mika Arjanne

"Niin huippu palvelu että tekis mieli käydä vaikka ei ois asiaakaan"

Joensuu
|
Elina Surakka

"Kiilaxilla erinomaisen hyvää, asiantuntevaa, nopeaa ja ystävällistä palvelua! Täällä homma pelittää!"

Joensuu
|
Eija Asikainen

"Hyvä palvelu!"

Polvijärvi/Kodinnikkari palvelu
|
Harri Mononen

DU HITTAR OSS

Nordkarelen, Finland

Levytie 1, 80100 Joensuu

VI STÖDERAR

Vi vill hjälpa unga människor att lyckas och uppmuntra dem att bli ännu bättre inom sporten:

Katajabasket | https://www.katajabasket.fi/Joensuun maila | https://www.joensuunmaila.fi/Karelia golf | https://kareliagolf.fi/FC Hertta | https://www.fchertta.fi/Josba | http://josba.fiLeba96 | http://www.leba96.fiJoKP | https://joensuunkiekkopojat.fi
Be om offert