“Hyvien tyyppien kanssa on mukava tehdä töitä“

“Hyvien tyyppien kanssa on mukava tehdä töitä“

Blogi
Kiilax oy
02.06.22 13:56:25

Marvea Oy on suhteellisen nuori yritys, mutta kasvu on ollut nopeaa. Yritys perustettiin vuonna 2019 ja se työllistää nyt työmaillaan parisen kymmentä henkeä ja toimistossa reilu kymmenen.

Tällä hetkellä työn alla on muun muassa rivi- ja paritalokohde Kangasalla. Työnjohtajana kohteella toimii Mari Hämäläinen, joka tuli aikanaan Marvealle tutun työporukan mukana.

  • Minulle työssä on tärkeää hyvä porukka, jonka kanssa työnteko sujuu. Täällä olen viihtynyt tuttujen tyyppien kanssa.

Kangasalan kohteeseen Hämäläinen tuli mukaan sisätyövaiheeseen, jotka ovat hänelle myös mieluisia. Kohteesta ja työmaiden aikatauluista riippuen työnjohtajat voivat olla mukana koko rakennusajan tai tulevat mukaan sopivassa vaiheessa.

  • Tämä kohde on ollut mukavan pieni ja yksityiskohtainen. Vastuulleni on kuulunut mm. varustehankinnat, joihin sisältyvät esimerkiksi nämä tarkastusluukut. Kiilaxin tuotteet ovat tuttuja jo opiskeluaikojen harjoittelutyömailta. Niistä on muutenkin hyvät kokemukset useammasta kohteesta.

“Tavarantoimituksen joustavuus on avainasemassa”

Pienissä kohteissa ei ole mahdollisuutta varastoida tavaraa pitkiä aikoja. Siksi monet pienemmät toimitukset on kannattavaa tilata niin, että materiaalit voidaan asentaa suoraa paikoilleen. Tärkeää on löytää oikeanlainen ja luotettava tuote helposti ja nopeasti.

  • (Kiilaxin) Jannelle on aina voinut soittaa ja varastosta löytyy valmiina montaa kokoa erilaisille pintamateriaaleille. Ja toimitus on myös nopeaa, Hämäläinen kehaisee.

Kangasalan kohteessa käytössä ovat Kiilaxin magneettikiinnitteiset tarkastusluukut. Niistä löytyy vaihtoehtoja eri pintamateriaaleille. Magneetilla kiinnitettävät luukut käyvät myös moneen paikkaan, koska niiden avaamiseen ei tarvita erikseen apuvälineitä ja auetessaan luukut eivät vielä juurikaan tilaa.

“Jannelle on aina voinut soittaa
ja toimitus on nopeaa.”

Luukut ovat myös huomaamattomia, asennus nousee pinnasta vain muutaman millin.

  • Kiilaxin magneettikiinnikkeiset luukut ovat monikäyttöisiä ja nopeita asentaa. Ja hankalampiin paikkoihin on saatavilla L-kiinnikkeitä, jotka saa asennettua paikoilleen samalla tapaa yhtä huomaamattomasti kuin vakiokiinnikkeetkin, Hämäläinen sanoo.

“Tuttu toimittaja on vähän sama kuin tuttu työkaveri”

  • Kun on tehty pitkään töitä yhdessä, tulee tuote ja toimittaja tutuksi. On helppo soittaa, kun toisessa päässä on tuttu vastaamassa.

Hämäläiselle työnjohtajana tärkeintä tavarantoimittajan valinnassa on joustavuus, nopeus ja tietysti myös hyvä hinta-laatusuhde. Kiilaxin varastosta löytyy tuotteista vakiokokoja ja lisäksi useita erikoismittaisia tuotteita.

Pyydä tarjous