Onko teidän rakennustyömaallanne pelattu tätä palikkapeliä?

Onko teidän rakennustyömaallanne pelattu tätä palikkapeliä?

Blogi
Kiilax oy
13.12.21 12:59:17

Kaikissa rakennuksissa on tarkastettavaa tekniikkaa, jotka ovat luukkujen takana. Nämä luukut ovat hankalissa paikoissa ja ne tulisi saada huomaamattomaksi. Usein aukot ovat eri kokoisia ja epäsymmetrisiä. Jolloin rakennustyömailla kuluu aikaa hukkaan turhaan säätämiseen.

Työmaalla ollaan sidottuja aikatauluihin, eikä haluta mitään ylimääräisiä sakkojakaan. Yöunet olisi varmaan mukava nukkua yksi stressin aihe vähemmän?

Magneettiluukun voit asentaa minkä malliseen aukkoon tahansa, kunhan aukko on kantta pienempi. Turha säätäminen jää pois ja säästät aikaa ja rahaa. Tämän helpompaa tarkastusluukun asentaminen ei enää voi olla, kun se on mahdollista toteuttaa jopa ilman työkaluja. Työmaalla asennettu ~10 sekuntiin ja tämä ei ole vitsi!

Magneettikiinnikkeiden ansioista asennusaukon koko ja muoto voivat vaihdella, aukon ei tarvitse olla ristimitassa, eikä aukon ympärille tarvita minkäänlaisia rimoja tai rankoja asennuksen tueksi. PML -magneettiluukku tarvitsee ainoastaan noin 4 mm tilaa avautuakseen, vain sen verran, että kansi irtoaa magneeteista ja on täten hyvä ratkaisu myös ahtaisiin paikkoihin, kuten kaappien sisälle. Siron rakenteensa ja mattapintansa ansioista luukku jää hyvin huomaamattomaksi taustaansa kadoten.

Asennus käy kuin leikiten!

Videoon pääset tästä!

Pyydä tarjous