Kattava valikoima erilaisia levytuotteita

Kattava valikoima erilaisia levytuotteita

Blogi
Kiilax oy
13.12.21 13:03:39

Levytuotteiden erikoisliike.

Valikoimastamme löytyy erilaisia levytuotteita, mm. koivu- ja havuvanerit, MDF- ja HDF-levyt, kovalevyt ja erilaiset työtasot. Tarvittaessa levytuotteet saatavilla asiakkaan toiveiden mukaan määrämittaan sahattuna ja CNC-työstettynä.

Pinnoitetut ja pinnoittamattomat koivuvanerit

Koivuvanereilla on erinomaiset lujuus- ja jäykkyysominaisuudet, näin ollen mainioita käyttökohteisiin, jossa materiaalilta vaaditaan kuormituskestävyyttä. Ominaisuuksiensa vuoksi se sopii vaativiin käyttökohteisiin. Valikoimassamme on monipuolisesti eri paksuisia ja laatuisia pinnoittamattomia koivuvanereita eri käyttötarkoituksiin, huonekalulaaduista pakkauslaatuihin. Paksuusvalikoimamme on ohutvanerit 0,6 - 3 mm ja vakiorakenteiset koivuvanerit 4 - 50 mm.

Pinnoitettujen levyjen pinta voi olla sileä tai kuvioitu. Sileäpintaisia fenolipinnoitetut levyt sopivat esim. muottilevyiksi betonivaluihin. Kun taas viirapintainen fenolipinnoitettu levy on puolestaan erinomainen ajoneuvojen lattialevy erinomaisen kulutuksenkeston ja kitkaominaisuuksien ansiosta. Lisäksi valikoimassamme on maalauskalvopintaisia ja melamiinipintaisia vanereita.

Havuvanerit

Havuvanerituotteet sopivat erinomaisesti kaikkeen rakentamiseen. Jäykkyytensä ja mittatarkkuutensa ansiosta havuvaneri on ihanteellinen ratkaisu lujuutta vaativiin kantaviin rakenneosiin ala-, väli- ja yläpohjarakenteissa sekä seinärakenteissa. Erinomainen yleiskäyttöinen levy, joka sopii sekä sisä- ja ulkokäyttöön. Havuvaneri on hyvä ja kevyt materiaali myös pakkauksissa.

MDF- ja HDF-levyt

MDF(medium-density fibreboard) soveltuu käytettäväksi laminoitujen lattialevyjen runkomateriaalina, kaluste- ja huonekaluvalmistukseen, listojen rakennukseen ovi- ja ikkunateollisuudessa, sekä rakentamisessa sisustuksesta ulkokäyttöön.

HDF (high-density fiberboard) on ohut kova puukuitulevy, käytetään laajalti esimerkiksi kalusteteollisuudessa, lattianpäällysteiden runkorakenteena, oviteollisuudessa pintarakenteena ja ajoneuvoteollisuudessa.

Asiakkaan toiveiden mukaan työstämme levyt myös määrämittasahauksena ja CNC-työstettynä. Sahaamme levyjä yksittäisistä kappaleista aina tuhansien kappaleiden kertatilauksiin, nopeasti ja mittatarkasti. Määrämittatuotteet voit saada parhaimmillaan seuraavaksi päiväksi kohteeseesi ympäri Suomen. Reikien poraukset, levyn muodot ja jyrsinnät sekä ponttaukset onnistuvat asiakkaan piirustusten mukaan CNC-työstettyinä.

Meidän kauttamme onnistuu myös erilaiset kokoonpanot ja osavalmistus alihankintana. Yksinkertaisista vaativiin kokonaisuuksiin, esim. betoniteollisuuden muottiosat, veneteollisuuden vaneriosia ja erilaisia pakkauksia.

Levytuotevalikoimamme mittoineen löydät täältä.

Pyydä tarjous