Miksi ilmalämpöpumpun suojakotelo tai katos?

Miksi ilmalämpöpumpun suojakotelo tai katos?

Blogi
Kiilax oy
13.12.21 12:55:38

Tämä kesä oli todella lämmin ja moni hankki ilmalämpöpumppuja koteihin viilentämään tukalaa hellettä. Ulkoyksikköhän asennetaan talon ulkopuolelle, ei kellariin tai autotalliin. Sääsuojaksi olisikin hyvä asentaa kotelo/katos.

Varustaudu tulevaan talveen suojaamalla ulkoyksikkö lumiolosuhteilta ja vältä mahdolliset toimintahäiriöt; kotelo mm. estää ulkoyksikön päälle kertyvän lumen kaatumisen seinän ja ulkoyksikön väliin. Kotelomme on suunniteltu siten, että se soveltuu käytettäväksi lähes kaikkien kotitalouskäyttöön tarkoitettujen pumppujen ulkoyksiköiden kanssa. Tehokkaasti toimiakseen ulkoyksikkö tarvitsee esteettömän ilmankierron kennostonsa läpi, tämä on huomioitu koteloamme suunniteltaessa.

Mikäli sinulla ei ole suojakoteloa tai katosta, tässä muutama asia, jonka vuoksi ulkoyksikkö kannattaa suojata:

  • Pumppu kestää käytössä pidempään, kun se on suojassa sateelta, lumelta, auringolta ja tuulelta
  • Vähentää roskia ja lehtiä tukkimasta yksikköä
  • Viimeistelee maisemoinnin kauniisti ympäristöön
  • Kotelon puhdistus ja ylläpito vaivatonta

Kotimaiset sinkitystä teräksestä valmistetut pulverimaalatut ilmalämpöpumpun suojakotelot ja katokset ovat heti käyttövalmiit.

Asiakkaan itse maalaama suojakatos.

Suojakatos soveltuu halutessasi myös ovien ja ikkunoiden katokseksi.

Vuosittainen pesu esimerkiksi painepesurilla, sekä pehmeällä harjalla on suositeltavaa. Tällä tavalla varmistetaan, että lika ei pääse pinttymään ja aiheuttamaan korroosiota. Säännöllinen puhdistus jatkaa tuotteen käyttöikää, ja tuote säilyy tyylikkäänä pitkän aikaa. Myönnämme ilmalämpöpumpun suojakoteloille ja katoksille 24kk takuun, joka koskee materiaali sekä valmistusvirheitä, sekä 10 vuoden hilseilemättömyys takuun pulverimaalaukselle.

Suojakoteloillemme ja -katoksillemme on myönnetty Avainlippu-merkki. Avainlippu-merkki voidaan myöntää Suomessa valmistetulle tuotteelle tai Suomessa tuotetulle palvelulle.

Vakiovärinä valkoinen, harmaa ja musta. Halutessasi voit maalata kotelon itse esim. taloosi sopivalla värillä.

Kommentteja ja kokemuksia tuotteesta:

"Hyväksi havaittuja ja huolella tehtyjä tukevia katoksia. Materiaali on rehellisestä teräslevyä eikä mitään notkuvaa peltiä tai halkeilevaa muovia. Toimii ja kestää myös näissä pohjoisen olosuhteissa!"

Mika Arjanne, yrittäjä, Enontekiö

"Huippu tuote. Helppo koota ja laittaa paikoilleen. Valmiiksi maalattu. Minun mielestä parempi kun puinen. Läpivientikolot ylhäällä ja kyljissä. Suosittelen."

- Rakentajan Sarokas Oy, verkkokauppa-asiakas

"Tyylikäs ja jämäkkä. Vaikuttaa laadukkaalta."

- Rakentajan Sarokas Oy, verkkokauppa-asiakas

Pyydä tarjous