Markkinoiden nopeimmin asennettavat tarkastusluukut

Markkinoiden nopeimmin asennettavat tarkastusluukut

Blogi
Kiilax oy
02.05.23 09:36:28

Kiilax tuotevalikoimasta löytyy markkinoiden nopeimmin asennettavat tarkastusluukut!


PTL-Tarkastusluukku

Vakio tarkastusluukkumme, patentoidulla pika-kiinnitysmekanismilla. Pika-kiinnitysmekanismi on hyvin yksinkertainen: taitat vain luukun haitat ja luukku asettuu jämäkästi rakenteeseen, mitä enemmän haittaa taitat. Luukku sulkeutuu nystyrälukituksella. Pika-kiinnitysmekanismi ei kuitenkaan sulje pois perinteistä ruuvikiinnityksen mahdollisuutta. Saranoitu Kiilax-tarkastusluukku on kestävä ja nopea asentaa. Asennuksen tueksi ei tarvita rimoja tai rankoja. Malli saatavilla myös push-up versiona (PTL-MS), tai salpalukolla varustettuna (PTL-S). Vakiona 7 mm kolmiosalpalukko, saatavilla myös esim. 10 mm kolmiosalpalukolla tai sarjoitetulla kalustelukolla esim. Abloy CL100.

Sama patentoitu pika-kiinnitysmekanismi on myös EI30 ja EI60 paloluukuissa. Ulkonäöltään paloluokitellut luukut muistuttavat lukollista tarkastusluukkua, mutta luukun kanteen on lisätty paloeristeet ja -tiivisteet. Tyyppihyväksynnät EI30: Vaaka- ja pystyrakenteeseen, EI60: pystyrakenteeseen. EI30 paloluukut ovat myös dB-luokiteltuja ja niiden ilmaneristävyys on testattu.

PML-Magneettikiinnitteinen tarkastusluukku

Tämän luukun kohdalla asennusaukolla ei ole merkitystä, olipa aukko muodoltaan pyöreä, soikea, tai vaikkapa vinoon tehty. Riittää vain, että magneettiluukun kansi on aukkoa suurempi. Markkinoiden nopein asennus: asenna magneettikiinnikkeet asennusaukon reunoille ja kansi paikalleen, jolla viimeistelet kokonaisuuden. Kiinnike on mallisuojattu. Tämä voidaan asentaa niin seinään kuin kattoon. Paketin mukana tulee ripustusvarustus, joka kannattelee luukun kantta huoltotöitä tehdessä. Luukun hyviä ominaisuuksia ovat se, että se mahtuu hyvinkin pieneen tilaan, esimerkiksi kaapin sisään, koska tarvitsee avautuakseen vain 4 mm.

Molempien luukkujen asennusnopeus selviää parhaiten alla olevilta videoilta.
Tyypillinen kerrostalotyömaa 400 tarkastusluukkua. Aikasäästöä PTL -tarkastusluukussa 20 henkilötyötuntia ja PML -magneettiluukussa 19 henkilötyötuntia.

PTL-tarkastusluukku:


PML-magneettiluukku:

Pyydä tarjous