Gradina Oy: NOPEIMMAT JA HELPOIMMAT LUUKUT!

Gradina Oy: NOPEIMMAT JA HELPOIMMAT LUUKUT!

Blogi
Kiilax oy
21.04.23 08:47:56

Kun Gradina Oy:n Tampereen Hervannassa olevaan kohteeseen tuli ajankohtaiseksi tarkastusluukkuvaihe niin valintana oli Kiilax Oy:n magneettiluukut.

Kohteeseen meni PML-magneettiluukut, uudella patentoidulla kiinnikkeellä (sama kiinnike sopii 13–16 mm paksuiseen seinään). Timpuri Juho Trygg toteaakin, että luukkujen helppoasennettavuus jo luukun mittojen/muodon osalta on hyvää, ei ole niin millin tarkkaa asentaminen, koska kansilevy peittää asennusaukon. Nopea asennus takaa ajansäästön rakennustyömaan kiireessä. Juhon kanssa asentamassa ollut toinen timpuri, joka 30 vuotta alalla ollut, totesikin Juholle, että ei hänen aikana näin hyviä luukkuja aiemmin ole ollut.

"Nopeimmat ja helpoimmat luukut, jota asennettu!"

Ajansäästön lisäksi, laadukkaiden ja nopean asennuksen lisäksi merkittävänä mainintana Juho toteaakin myös nopean toimituksen. Juho iloisesti mainitsee, että luukut on saanut samana päivänä, kun tilattu. Kiilax Oy suurena vahvuutena onkin nopeat toimitukset, tänään tilaat niin tavara huomenna jo perillä.

”Luukut on saanut samana päivänä, kun tilattu”

Tämän kohteen 300 magneettiluukkujen asennuksien lisäksi on Juholle myös muut Kiilax tuotteet ovat menneisyydestään tuttuja. Nopeasti asennettava, siisti ja viimeistelty kokonaisuus pätee muihinkin kuin tarkastusluukkuihin, esimerkiksi kalustelistoihin. Tuotteet ovat loppuun saakka mietittyjä ja viimeisteltyjä.

Yhteistyö jatkuu tulevaisuudessakin Kiilaxin kanssa. Tuotteisiin, palveluun ja toimitukseen voi luottaa!

  • Perustettu 2014
  • Yritys rakentaa koteja erilaisiin tarpeisiin Tampereen seudulla
  • Pitkä ja vahva kokemus rakennusalalta
  • Yhteistyö vahvojen osaajien kanssa
  • Vastuullista rakentamista huomioiden ympäristö ja ekologisuus
Pyydä tarjous