Nimikkokaapit yllätyksenä Helsinki Hawksille

Nimikkokaapit yllätyksenä Helsinki Hawksille

Blogi
Kiilax oy
05.02.24 12:00:00

HELSINKI HAWKS on koko perheen seura, jossa pelataan salibandya hyvällä fiiliksellä. Toiminnanjohtaja Petri Numminen kertoo, että viime syksynä tuli aika uudistaa Hawks-kotipesän pukukopit – tavoitteena oli kalusteet, jotka istuisivat hyvin myös seuran imagoon. Kokonaisuus sisälsi kaikkiaan 24 kaappia, yhden jokaiselle pelaajalle.

Teimme hauskan toteutuksen siitä, kuka saa minkäkin nimikkokaapin itselleen. Järjestimme asian niin, että joukkueen kokenein pelaaja pääsi ensimmäisenä täysin valmiiseen pukuhuoneeseen ja sai valita itselleen oman kaapin ja istumapaikan pukuhuoneesta. Samalla hän sai nimikoida tarrakirjaimin oman paikkansa. Seuraavaksi valintaa teki toiseksi kokenein pelaaja ja niin edelleen. Pelaajilla ei ollut etukäteen tietoa, että pukuhuone uusittiin ja koko hanke tuli heille yllätyksenä. Pelaajat arvostavat korkealle seuran panostuksen asiassa.

Hanketta lähdettiin purkamaan urheiluseurojen nettisivuilta, minkälaisia kaapistoja ylipäätään on olemassa. Vinkki Kiilaxin tuotteisiin tuli omien verkostojemme kautta ja suoralla yhteydenotolla myyntijohtaja Janne Tarnaselle.

Pyysimme muutaman tarjouksen toteutuksesta, mutta toimittajavalintaan vaikutti ratkaisevasti Jannen henkilökohtainen käynti ja ratkaisukeskeinen ajattelu. Kotimaisuus oli Hawksille myös merkittävä tekijä kalustetoimittajaa valittaessa.

Mikä oli suunnitteluavun merkitys tilauksen kannalta?

Kokonaisuudesta tehtiin parikin ehdotusta. Suunnitteluapu tuntui luotettavalta, koska Kiilaxilla on useita vastaavia kombinaatioita rakennettu liikuntahalleihin. Yrityksessä tuntui olevan pitkä kokemus puuvalmisteisten liikuntavälineiden (esim. puolapuut) valmistamisesta.

Vastasiko lopputulos odotuksia, olisiko jotain kannattanut toteuttaa toisin?

Lopputulos oli halutunlainen. Joukkueemme salibandynpelaajat voivat hyödyntää kalusteita monipuolisesti mm. lataamalla kännyköitä kaappeihin integroitujen sähköpistorasioiden kautta. Kaapistot olivat kauttaaltaan mustat ja saimme neuvoteltua mm. samanväriset vaatekoukut kaappien sisään, jolloin kokonaisuus oli viimeistellyn näköinen.

Entä nyt kun toimituksesta on jo kulunut aikaa, oletteko olleet tyytyväisiä?

Kaapistot ovat keränneet ihastusta ja ne ovat kaikin puolin toimivia. Pelaajat pitävät niitä tyylikkäinä ja Hawks-kotipesä on saanut aiemmasta poiketen kokonaan uuden ilmeen.
Kaapien väri on linjassa seuran värien kanssa, joka noudattelee seuran valitsemaa linjaa yhtenäisyydestä läpi linjan. Toteutus on kaikin puolin onnistunut kokonaisuus.

Ja täältä vähän makupaloja itse Hawks-pukukopista:

@Hawks #SCHawks #HawkZone

Pyydä tarjous